söndag 26 augusti 2012

Fiktiv födelsedag

Den fina bloggen Fiktiviteter firar sin 3-årsdag med en födelsedagsenkät. Jag är gärna med, för vem kan motstå en enkät och samtidigt en utlottning? Grattis säger jag till Fiktiviteter. Hör kommer mina svar:

Vilken var din bästa bok i sommar?
Gone Girl av Gillian Flynn. Linwood Barclays Never Look Away och Kathryn Stocketts Niceville kommer på delad andra plats. Sommarens läsning har varit rätt så lyckad tycker jag.

Vad ser du fram emot att läsa i höst?
Mest väntar jag på Justin Cronins The Twelve. Den kommer ut 25.10 och är uppföljare till The Passage eller Flickan från ingenstans.

Har du planerat något läsprojekt i höst?
Jag planerar sällan mitt läsande. Jag vill ha friheten att välja vad jag känner för att läsa, så jag vill inte vara bunden till något projekt eller någon utmaning.

Finns det någon av dig ännu oläst författare som du skulle vilja stifta bekantskap med i höst?
S.J. Bolton har jag blivit nyfiken på. Skulle gärna läsa något av henne.

Vilken bok skulle du vilja tipsa alla om att läsa i höstrusket (/solen)?
Det blir samma svar på första och sista frågan. Gone Girl. Need to say no moore...

4 kommentarer:

 1. Gone Girl längtar jag enormt mycket efter att läsa. Hoppas den kommer in på bibblan snart.

  Av någon konstig anledning gillade jag Flickan från ingenstans så jag kommer helt klart att läsa uppföljaren. Kanske läser jag den på engelska eftersom jag har så dåligt tålamod med att vänta på de svenska översättningarna :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde inte heller att jag skulle gilla Flickan från ingenstans, och nu har jag bestämt mig för att inte vänta på svenska översättningen av The Twelve. Får se om den är för svår att läsa på engelska...

   Radera
 2. Kul att du tipsar om Gone girl, den är planerad läsning för mig. Höst liksom The Twelve förstås iom att jag älskade The Passage

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan gärna flytta upp Gone Girl till nästa bok, den är sååå bra. Ännu känns väntan till slutet av oktober lång, men den som väntar på något gott...

   Radera