tisdag 6 november 2012

Bokpaket

I mitt förra inlägg lovade jag att jag skulle återkomma till bokpaketen som trillat in. För en tid sedan vann jag Simona Ahrnstedts bok Betvingade i Pockethäxornas tävling. Den boken trillade in förra veckan. Följande dag kom ett bokpaket som jag egentligen inte visste vad det skulle innehålla. I mitten av oktober fick jag ett mejl från en kommunikationsbyrå som heter Pronto. I mejlet stod det bla:
"Jag undrar om det skulle gå bra att jag skickar dig en specialutformad skönlitterär bok per post, och sedan tar ett par kontakter med dig under de kommande veckorna? Syftet är att ge dig en mer spännande läsupplevelse genom att på ett lustfyllt sätt knyta samma fiktion och verklighet."

Jag skulle höra av mig om jag blev intresserad, och vem blir nu inte det...? Då jag frågade mer vad projektet handlade om fick jag veta att boken är en spänningsroman som jämförts med Hundraåringen som försvann. Den skulle också vara en specialutgåva anpassad för mig. Då jag fick boken, Rekordvinnaren av Pieter Tham. Boken har ett specialtryckt omslagspapper där det står att jag, med mitt namn, har chansen att bli den nya rekordvinnaren osv. Inne i boken hittar jag en trisslott! Först vågade jag inte skrapa lotten, men tog mod till mig:) Vann 60kr på den! Vi är på väg till Stockholm i början av december, så då kan jag lösa in den lotten. Eftersom jag nu inte vann huvudvinsten vågade jag mig på att börja läsa boken igår kväll. Mer om den då jag läst den.

Från Modernista fick jag Mörka platser av Gillian Flynn. Jag har ju läst och älskat boken på engelska, så ska nog ge mig på den svenska också. Jag hade inte bockat för den i Modernistas förfrågan, men tydligen har de skickat ut boken till ett antal bloggare i alla fall. Det är mitt första icke-själv-beställda recensionsexemplar!

Dessa bokpaket piggar upp vardagen och får en att våndas över tidsbristen. Man skulle ju vilja läsa jämt och ständigt, men jobbet stör... Som kronan på verket hittade jag ännu ett bokpaket på köksbordet då jag kom hem:


Den har jag väntat på! Nog bloggat nu, måste läsa:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar