tisdag 1 januari 2013

Bok- och bloggåret 2012

Så här ca 14 timmar in på det nya året är det dags att ta en liten titt bakåt. En massa bloggare har gjort mastodontsummeringar om sina favoritböcker, men det känner jag att jag inte klarar av, så jag stjäl helt fräckt en enkät från Pocketlover. Här kommer min version lite modifierad.

Årets...

Bästa läs: Helt omöjligt att säga. Mitt läsår har varit fyllt av bra böcker. Bland de bästa är nog ändå Gardells Torka aldrig tårar utan handskar, Keplers Sandmannen, Kristina Ohlssons böcker som jag sträckläste, Gillian Flynns Gone Girl och S J Boltons Nu ser du mig.

Händelse: Bokmässan helt klart! Att få uppleva kaoset på mässgolvet och att få träffa många bokbloggare IRL var jättekul. Vill ha mer!

Upptäckt: Gardell som författare. Hade ju hört en massa gott om hans böcker, men inte läst något innan Kärleken.

Möte: Bokbloggarmiddagen i samband med bokmässan och så Bokhoras mingel som jag var med på. Träffade också flera författare på bokmässan och vågade tom prata med en del av dem!

Genre: Deckare, måste jag nog hålla fast vid. Fastän jag nu och då försöker mig på andra genrer så är det ändå deckarna som drar.

Format: e-boken. Kindle är en helt klar favorit, speciellt nu sedan jag fick min nya. Antalsmässigt har det inte blivit så många böcker på Kindlen, då jag var utan läsplatta i flera månader. Ser fram emot 2013, må det bli Kindle-året!

Aha-upplevelse: Att jag inte gillar alla böcker som alla andra gillar, tex. En dag av David Nicholls och Little Children av Tom Perrotta.

Wow: Att bloggen faktiskt i detta nu har över 22400 sidvisningar! Tack till er alla som tittar in här. Hoppas ni orkar följa mig också under 2013.


Gott Nytt År!

2 kommentarer:

  1. Jag upptäckte också Jonas Gardell som författare förra året, men jag läste En komikers uppväxt.

    Gott nytt år!

    SvaraRadera