tisdag 22 januari 2013

Böcker A-Ö - I

Malins bokstavsutmaning börjar lida mot slutet. En av de sista bokstäverna kommer här.

"Veckans bokstav är I. Utmaningen är att nämna en bok, en författare samt en karaktär på bokstaven. Någon som ni gillar, avskyr, skrattar åt, gråter till, skräms av. Ja, listan kan göras lång men motivera ditt val så vi vet om det är något vi ska testa eller strunta i."

Bok på I: Illdåd av Thomas Eriksson. En riktigt läsvärd thriller om beteendevetaren Alex King. Vad jag tyckte om den kan ni läsa här.

Författare på I: Kajsa Ingemanson. Henne har jag inte läst något av men har Lyckans hjul i bokhyllan. Jag har varit nyfiken på hennes böcker redan en längre tid, snart ska det nog bli dags för Lyckans hjul av Ingemanson känner jag.

Karaktär på I: Det här var knepigt. Riktigt knepigt. Efter lite bläddrande på bloggen kommer jag fram till boken Drömbokhandeln. I den spelar Ivan en av huvudrollerna. Tillsammans med Franceska öppnar de en bokhandel med endast utvalda böcker i sortimentet. En riktigt härlig bokfylld bok för alla oss boknördar.

 

2 kommentarer:

  1. Drömbokhandeln har jag inte läst än, men hört mycket gott om :)

    SvaraRadera
  2. Jag har läst ett par av Ingemarsson som jag gillat, men det var ett tag sedan nu. Gillade hennes Små citroner gula, men den har fått blandad kritik. Jag har någon mer av henne i bokhyllan som är en sådan där stackars hyllvärmare...

    Kul att du hänger på utmaningen! :-)

    SvaraRadera