torsdag 20 oktober 2011

Änglamakerskan

Änglamakerskan är Camilla Läckbergs 8:de bok om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström. Jag har bara läst en tidigare bok, Tyskungen. Jag brukar störa mig på böcker som blandar dåtid med nutid, men i den här boken fungerar det ganska bra. Boken är lättläst och underhållande. Jag orkar inte störa mig på sådant som andra bloggare skrivit om, utan läser boken som just underhållning. Jag tycker det är skönt ibland med böcker som inte kräver så mycket eftertanke. Att man inte behöver hålla reda på en massa lösa trådar är också ett plus. Historien uppnystas an efter, det är bra balans mellan dåtid och nutid. Vad boken handlar om kan du läsa här. Jag läste boken på min Kindle som e-bok, vilket kanske till en del höjde njutningsfaktorn.

Böckerna om Erica Falck filmatiseras som bäst, Claudia Galli ska visst spela Erica. Kommer nog att titta på dem då de kommer på tv.

2 kommentarer:

  1. Har läst alla Läckberg så måste ju så klart läsa denna. Kommer säkert gilla den. De är ju ganska lättlästa och hemstrevliga liksom :)

    SvaraRadera
  2. Jo det är just det som de är. Tycker det är skönt att läsa böcker där man inte behöver fundera för mycket:)

    SvaraRadera