fredag 21 december 2012

Kindle Paperwhite!


Det paketet jag inte hade förväntat mig att skulle komma före julen, men det paket jag väntat på allra mest, kom idag. Det var min nya Kindle Paperwhite som jag beställt via omvägar. Här bjuder jag på några "unboxing-bilder".


DHL hämtade paketen till jobbet. Hemvägen kändes längre än vanligt... Fodralet skickas vidare till Tomten, för att hoppeligen komma tillbaka till mig om några dagar... Själva Kindlen verkar vara ett riktigt lyckat köp. Den reagerar snabbare än min gamla Kindle och är fjäderlätt att hålla i. Skärmen är upplyst, så nu kan jag också läsa utan läslampa. Ljuset i Kindlen ska inte anstränga ögonen, för ljuset lyser inte upp på läsaren från skärmen utan längs med den. Första intrycket är riktigt behagligt. Då den blixtsnabbt laddade ner Elly Griffiths nya bok lockar den till maratonläsning. Dessvärre har det inte julstädats här ännu, så lite får jag ge mig till tåls innan jag helt försjunker i den.

3 kommentarer:

 1. Glöm nu inte bort att fira jul också, även om nu Kindlen var jättefin. Kul att du fick den innan jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, julen kommer nog före Kindlen, men när allt är klart... :)

   Radera
 2. Jag har inte riktigt kommit in i det där med e-böcker, men det kan ju bero på att jag isf bara kan läsa dem på min bärbara dator som är rätt otymplig. Eller på iphonen, och där tycker jag att det blir för smått för en bra läsupplevelse. Det låter intressant med en Kindle, och den ser väldigt fin ut. Perfa att få den innan jul också! :-)

  SvaraRadera