lördag 6 oktober 2012

Dagens belöning

Har tillbringat några timmar på Cirkus Finlandias cirkusföreställning med barnen idag. Det ska genast klargöras att jag inte är någon cirkusmänniska. Jag vet inte vad det är, men jag gillar det inget vidare. Eftersom barnen däremot tycker att det är nästan det bästa man kan hitta på att göra en solig lördag och vi via jobbet fick köpa biljetter till halva priset gav jag efter och slog till. Föreställningen gick av stapeln i Helsingfors, vilket innebar att vi åkte bil till förorten och därifrån metro (tunnelbana). Efter föreställningen tog vi ett varv via järnvägsstationen och Pocket Shop där, ni vet där som bokbabbel jobbar. Jag tänker nämligen som så, att om jag står ut med en cirkusföreställning så kan jag nog få en (läs tre) belöning efteråt. Här ser ni vad jag fick för belöning. Blev en riktigt bra dag i alla fall...:)


5 kommentarer:

 1. Sommarboken är riktigt, riktigt bra! Förstår att du behövde belöna dig efter cirkus :)

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig gillat cirkus, inte ens när jag var liten. Konstigt är det. Men en belöning är ju självklar när man stått ut med liknande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det finns andra som inte heller gillar cirkus. Jag gillade inte det som liten heller. Kanske något typiskt för bokmalar...?

   Radera
 3. Pocketshop är verkligen den perfekta belöningsaffären!

  SvaraRadera