tisdag 4 september 2012

Pepp, mässan närmar sig!

Mitt under värsta bloggtorkan växer peppen inför bokmässan. På otaliga bloggar kan man läsa om seminarier som bokbloggarna prickar in i sin kalender, om mingel och middagar. Som en förstagångare på bokmässan känns det hela stort och helt omöjligt att greppa. Jag åker till Göteborg tillsammans med allrabästaste syster, en syster som läser lika mycket som jag, men som ännu inte bloggar om det hon läser. Vi har tänkt att vi ska hinna se lite av Göteborg, så bokmässa blir det hela lördagen för oss. Samtidigt som man blir påverkad av andra att planera, så känner jag att man kanske helst vill vara fri att göra det man vill. För då vi är där för första gången vill åtminstone jag strosa omkring bland alla montrar och insupa atmosfären.

Idag kom också äntligen infon om att bloggambassadörernas bloggmingel går av stapeln på lördagen 10-12. Det ska jag definitivt inte missa! Dessutom beställde jag en knapp från knappfabriken, så att den som möter mig vet vem jag är:) Gå gärna in här och titta om du vill! Så har jag ju mina mini-cards från moo.com, så nu börjar jag vara redo! Det gäller bara att kolla upp vilket hotell vi har bokat, det är så länge sedan vi bokade så jag har glömt vilket det var...

1 kommentar:

  1. Grattis! Blev en vinst för dig! Lämna namn och adress till mig på facebook så har du snart en Salvadorena i brevlådan!
    http://dorasbokprat.blogspot.se/2012/09/och-vinnarna-av-salvadorena-ar.html

    SvaraRadera