fredag 28 september 2012

Göteborg- dag 2

En sak må sägas, vi (min syster och jag) ligger i hårdträning inför bokmässan som vi äntligen ska gå på i morgon. Vi har idag gått, gått, gått och gått in i butiker, ut ur butiker, gata upp och gata ner. Det lär ska vara så man gör också på mässan, så nu har vi i alla fall gått in skorna och hoppeligen undviker skavsår i morgon.

Vi hade bestämt oss för att vi inte skulle gå in i någon bokhandel eftersom vi skulle fylla bokkvoten på mässan. Behövde i alla fall köpa en kalender, så lite fick vi gå omkring i Akademibokhandeln och klappade på böckerna. Efter det konstaterade vi att nu känns det som om vi var i Sverige, för varje Sverige-besök för en finlandssvensk boknörd kännetecknas av bokhandelsbesöken.

Vi har sett en massa härliga saker, bla den här fina klockan. Fick lite ha-begär... Den kostade inte 995kr, det var hyllan den stod på som kostade så.


På kvällen åt vi middag med en barndomskompis som jag knappt träffat på snart 20 år. Det var jätteroligt att "catch up" och prata om svunna tider. Nu gäller det att ladda upp inför morgondagen, dagen med stort M, Mässdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar