tisdag 25 september 2012

Förberedelser

Den här veckan har jag ledigt från jobbet. Jag har försökt förbereda mig inför mitt livs första bokmässa i Sveriges land. Tidigare har jag bara upplevt Helsingfors bokmässa, och så vitt jag har förstått så går dessa två inte att jämföra på samma dag. Nu har jag hittills sen här veckan mest surfat runt på internet, läst allt man kan komma över om vad man ska ha med sig, hur man ska bete sig osv. Jag har också tagit mig en tur till banken och växlat x summa euron till svenska kronor.  Flygbiljetterna är utprintade, har kollat upp busstidtabellen hemifrån till flygfältet. Visitkorten är framplockade och mässbiljetterna är utprintade. Jag misstänker att blogg-knappen jag beställt inte hinner fram i tid, det är sista chansen i morgon. Hinner den inte komma, så får jag väl klara mig utan den. Så nog börjar jag vara redo.

Nu börjar det kännas riktigt pirrigt. Ska jag våga prata med andra bloggare? Eller tom någon författare? Jag har anmält mig till Bokhoras mingel på torsdagen och bloggmiddagen på lördagen, så nog ska jag ta mod till mig och göra lite reklam för min lilla blogg. Skönt att ha käraste systern med som moraliskt stöd:) På själva mässan kommer jag att gå på lördagen. Ses vi där?

6 kommentarer:

 1. Jag finns i kassan hos Bonnier Carlsen, säg gärna hej :) Min knapp hinner nog inte heller komma - väldigt synd!

  SvaraRadera
 2. Oj, nu blir jag avundsjuk. jag måste nog någon gång ordna så jag kommer till bokmässan i Göteborg.

  SvaraRadera
 3. Ååå vad roligt vi skall ha!

  SvaraRadera
 4. Snygga visitkort! Min knapp har kommit så ser du en rosa knapp med med bloggbohemen på skulle jag bli jätteglad om du sa hej! Jag är alldeles upprymd inför mässan!

  SvaraRadera
 5. Missade dina visitkort! Tur att vi bor i samma land så att vi kan byta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag konstaterade samma sak då jag kom hem:) Nog ska vi väl få till ett byte i något skede.

   Radera