söndag 12 oktober 2014

En smakebit på söndag

Den norska bokbloggaren “Flukten fra virkeligheten” har varje söndag en rolig liten utmaning där man ska skriva ner en liten smakbit av boken man läser för tillfället. Ett kul sätt att få nya lästips.

Jag har ju tillbringat största delen av helgen i min läshörna. Jag har läst och blundat lite mellan sidorna. Riktigt skönt. Jag har äntligen tagit itu med Låt vargarna komma av Carol Rifka Brunt, säkert igen sist av alla i universum. Boken fick jag på lördagsminglet på bokmässan. Vi hade också privilegiet att få träffa författaren, som kom och signerade böckerna åt oss. Alltid kul att träffa männsikan bakom boken. Smakbiten kommer från sidan 216.

"Jag bestämde mig för att stå där under en markis på Madison Avenue och låta Toby se mig. Låta honom förstå att jag saknade Finn lika mycket som han gjorde. Och när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta.Allt som hade tryckts undan och pressats ihop till en hård, spänd boll mitt i hjärtat löstes upp. Jag stod där och skakade och hulkade på Madison Avenue framför Toby, och väntade på att han skulle springa därifrån eller köra in mig i en taxi, men han gjorde inte det."

6 kommentarer:

 1. Du er ikke den siste i universet! For jeg har aldri hørt om denne boken eller forfatteren :)
  Håper boken er bra :)

  SvaraRadera
 2. Jag fick också boken på minglet. Jag hade i och för sig redan läst den men lånat den av en kompis så det var kul att få ett eget (signerat) exemplar. :)

  SvaraRadera
 3. Den känner jag inte till alls. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Den här har jag funderat på att läsa men ännu inte gjort det :)

  SvaraRadera
 5. Jag fick ju också med mig den här hem, men jag har inte ens börjat läsa den :)

  SvaraRadera
 6. Det här är en av mina topp tre från förra årets läsning :)

  SvaraRadera