fredag 1 januari 2016

Läsåret 2015

2016 är här och det är dags att kasta några blickar tillbaka på år 2015. På Goodreads kom jag redan i god tid i november upp till mitt mål på 60 böcker. Det hann bli 65 innan året var slut. Det blev inte många böcker som fick fem stjärnor, men de som fick det var också värda det. De vackraste av Karin Slaughter, Vårjakt i Rosengädda av Emma Hamberg och One small act of kindness av Lucy Dillon var fulla femmor för mig det här året. 18 böcker fick fyra stjärnor, 31 böcker fick tre stjärnor. 11 böcker fick två stjärnor och endast två böcker fick en stjärna. Så summa summarum är jag riktigt nöjd med bokskörden. 20184 lästa sidor är 1323 sidor färre än 2014 trots att jag läste en bok mer 2015.

Nu gäller det att blicka framåt mot ett nytt år fyllt av böcker och hoppeligen många långa lässtunder. Och visst ser det lovande ut då det kommer ut nya böcker av Kristina Ohlsson, Elly Griffiths (yey!), Alex Marwood, Jenny Colgan, Peter May, Eva Dolan och många många fler.

8 kommentarer:

 1. Det ser ut att bli ett bra bokår 2016 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, inte stor chans att komma ikapp med de olästa bäckerna här hemma... :)

   Radera
 2. Jag tror det kommer att finnas många böcker att läsa 2016 också :-)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året och hoppas att du får en massa härligt långa lässtunder under 2016!

  SvaraRadera
 4. 65 böcker :O Wow, jag lyfter på hatten. Ååh kan du någon dag skriva ett inlägg om vad Goodreads är för något, det låter intressant? Är det det programmet som räknar dina lästa böcker och lästa sidor osv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu finns det ett alldeles litet inlägg om Goodreads på bloggen :)

   Radera