fredag 7 augusti 2015

Sommarens soliga dagar...

...har vi inte haft så många av den här sommaren. Den här veckan blev det äntligen lite sommarväder och som tur hade jag semester ännu den här dagen. Bloggen har verkligen gått på sparlåga under sommaren, det är inte många gånger jag haft igång datorn under den senaste månaden. Jag uppdaterade precis läst-listan på fliken Läst 2015 och fick skriva in 11 böcker. Under semestern har jag läst 8 böcker, vilket är helt okej för att vara jag. Den här semestern har jag gjort en hel del annat än läst, så jag är lite överraskad att antalet böcker i detta nu är 8. Kanske jag hinner läsa klart en eller två böcker ännu under helgen.

Höstens utgivning ser alldeles strålande ut. Tex. Modernista har en hel drös med böcker som direkt åker upp på min TBR-lista, som Peter Mays Lewispjäserna och Sharon Boltons Små svarta lögner och inte att förglömma Belinda Bauers Det slutna ögat. Av Piratsförlagets utgivning är jag nyfiken på Martina Haags Det är något som inte stämmer. Lind & CO ger ut Jonas Moströms bok Dominodöden och Eliza Kennedys Att älska i nöd och lust som jämförs med Bridget Jones dagbok- och visst gör det mig nyfiken. Från Lind & CO kommer också boken Ole Dole av M.J. Arlidge, också den verkar som klippt och skuren för mig. Jag kommer nog inte heller kunna motstå frestelsen att kolla in Millenium 4, Det som inte dödar oss, av David Lagercrants som kommer ut 27.8 av Norstedts.

Det kan vara lite "overwhelming" att kolla in höstens utgivning, men samtidigt är det inspirerande. En massa nya böcker att se fram emot. Det är nästan lika kul att vänta på dem som på en kommande semester. Jag ser med förväntan fram emot höstens böcker och strävar till att liva upp den här bloggen också.

Vilka böcker ser du fram emot under hösten? Vilka böcker har jag missat?

2 kommentarer: