tisdag 25 augusti 2015

Ångesten

Just nu fylls bloggarna och mitt facebookflöde av ivrig mässplanering. Här sitter jag och läser och längtar. Jag vill ju också! Det är den här tiden man minns känslan av att frossa i seminarieprogrammet, ringa in programpunkter och planera bloggmiddagar och mingel. Hittills har jag inte grämt mig över att inte vara på väg till mässan det här året, men nu slog det till på allvar. Jag googlar febrilt flygbiljetter i jakt på någolunda billiga flyg, men det ser dåligt ut. Att jag sedan fick två entrébiljetter hemskickade lindrar inte längtan nämnvärt.

Hur är det med dig? Ska du till mässan? Har jag någon själfrände därute som förstår min ångest?

3 kommentarer:

  1. Jag förstår din ångest! Jag ska inte i år heller till bokmässan, har inte råd med varken flyg eller sovplats. Hoppas på nästa år istället..

    SvaraRadera
  2. Jag ska inte heller till bokmässan i år, men jag har nog inte speciellt mycket ångest på grund av det. Tror jag kom fram till att vartannat år räcker ;)

    SvaraRadera
  3. Jag ska på mässan på lördagen och kanske söndagen om det är några intressanta seminarier. Jag har varit på mässan några gånger, men inte varje år. För det mesta har det blivit just ett lördagsbesök. Tycker det räcker bra. Förstår dock ångesten, för det är ju kul med mässan och när alla pratar Bokmässa blir man självklart sugen på att åka!

    SvaraRadera