måndag 22 september 2014

Downton Abbey säsong 5

Bild från ITV
Mitt i mässpalnering måste jag bara få ååh:a och aah:a över att Downton Abbeys femte säsong äntligen började igår kväll. Jag tittade på avsnittet idag, trots att jag borde läsa klart en bok inför morgondagens Tove Jansson bokcirkel på biblioteket och trots att jag börjar få packnings- och klädpanik inför bokmässan.

Downton Abbey är nog den serie jag gillar mest just nu, eftersom ER (Cityakuten) tagit slut för en hel massa år sedan. Och inte blev jag besviken på första avsnittet heller! Underbara vyer och bekanta karaktärer. Kvinnorna börjar så småningom sin frammarsch och Lord Grantham blir chockerad men får ge efter åt sina kvinnor. Allt är som det ska vara! Och att dessutom George Clooney (Yey!) ska gästspela - Kan det bli bättre? I Sverige börjar femte säsongen sändas 11.10.

1 kommentar:

  1. Det tog ett tag innan jag började titta på serien, men sedan såg jag dem alla i ett enda lyckligt sträck! Fjärde säsongen tappade lite av stinget, tyckte jag, så hoppas femman tar igen sig lite. Hade missat att den hade börjat så nu har jag nåt att se fram emot!

    SvaraRadera