onsdag 22 februari 2012

Göteborg- jag är på väg!

Nedräkningen inför bokmässan i Göteborg i september pågår på bokmässans hemsida. Jag har aldrig tidigare besökt mässan, men förra hösten bestämde jag att 2012 är året då boktok73 kommer att gå på Bokmässan med stort B! Jag lockade min boktokiga syster med mig, och idag tog vi första steget- bokade hotellrum! Så nu finns det ingen återvändo! Semesterdagarna är inprickade och hotellrummet bokat. Nu kommer frågan- vad borde en bokmässenovis som jag tänka på, hur ska jag förbereda mig? Jag ser i alla fall fram emot att träffa andra bokbloggare, som man känner så väl här i cyberrymden men aldrig har träffat IRL. Så goda tips emottages gärna!

5 kommentarer:

 1. Vad kul! Det ser ut som att möjligheten i alla fall finns att jag kanske kan ta mig dit också. Sambon var positivt inställd :)

  SvaraRadera
 2. Jaaa! Det skulle ju vara kul! I så fall måste vi stämma träff!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Jag har inte bestämt mig för om jag skall åka på årets mässa eller inte, men om jag gör det skall jag nog ta mig i kragen och faktiskt träffa några av de bloggare som jag följer på nätet. Dig vore det roligt att träffa! :)

  SvaraRadera
 4. Javisst skulle det vara kul att träffas! Meddela när du har bestämt dig!

  SvaraRadera
 5. Nej, vad kul! Var där första gången förra året och ska definitivt dit i år igen, det är en sak som är säker.. det jag märkte att det var helt galet med folk precis vid öppningen så kom hellre någon timme senare, kön till bankomaterna är dessutom oändlig så om möjligt bör man fixa det dagen innan eller någon annanstans än precis på mässan!

  SvaraRadera