söndag 4 september 2011

Tegelstenar

Jag har nu i några veckors (!) tid hållit på med boken Flickan från ingenstans av Justin Cronin. Boken går på 906 sidor. Lånade boken från biblioteket, så det känns som om man skulle måsta läsa hela tiden för att hinna läsa ut den innan förfallodagen. Under veckorna då jag jobbar hinner jag bara läsa innan jag börjar sova, dvs i sängen. Att läsa en tegelsten på 900 sidor i liggande läge är inte det lättaste. Det känns i handlederna och händerna, lässtunderna blir inte särskilt långa. Boken är riktigt bra. Man har lust att fortsätta med den också efter 650 sidor. Så idag när det är söndag tror jag att dagen ska dedikeras till läsning. Trots att boken är bra har jag redan börjat blicka framåt, planera vad att läsa efter tegelstenen. Jag längtar efter Kindlen, laddade härom dagen ner Janusstenen och In the woods på den! Så bara jag har kommit igenom den här boken blir det Kindle för hela slanten.

2 kommentarer:

  1. Jag läste Flickan från ingenstans för en tid sedan och till och med jag som i normalfallet bara läser deckare tyckte faktiskt riktigt bra om den.

    Janusstenen är också bra och det är även Griffiths övriga böcker. Jag väntar med spänning på bok fyra...

    SvaraRadera
  2. Jag är också positivt överraskad, har inte läst så mycket av den här typen av böcker förr. Trodde att jag inte gillade... 100 sidor kvar, sedan Griffiths!

    SvaraRadera