söndag 5 juni 2011

Bokbloggsjerka

Hur många böcker läser du i snitt per vecka, och i vilket format läser du dem? Detta frågar Annika på sin blogg den här veckan. Jag har inte deltagit i jerkan förut, men tänkte att kanske fler hittar min blogg om jag gör det. Så här i sista minuten ska jag skriva ett litet inlägg om hur många böcker jag läser per vecka.

Tyvärr blir det inte fråga om böcker per vecka. I månaden läser jag 2-5 böcker, så utgående från det blir det i snitt 1,25 bok/vecka. Tills för en månad sedan läste jag inbundna och pocket, men i början av maj fick jag en Kindle läsplatta. Med en månads erfarenhet och tre böcker lästa på den måste jag nog säga att det är för tillfället Kindle som är mitt favoritformat! Detta veckoslut har jag suttit flera timmar ute i solen med min Kindle- gör om det om du kan med en Ipad tex!

3 kommentarer:

 1. Jag känner mig helt novis ty jag har inte en susning om vad en Kindle är för något även om jag naturligtvis har hört namnet tidigare :-)

  // Annika (http://alkb.se)

  SvaraRadera
 2. Är också helt förtjust i min läsplatta, nyutgivna böcker föredrar jag nu att ladda ner på den istället för att stå i kö på biblioteket för att låna pappersboken.

  SvaraRadera
 3. Just att läsa i solen, där slår nog Kindle iPad, men annars gillar jag min padda. Har dock bara läst "jobblitteratur" på den ännu.

  SvaraRadera