fredag 2 juni 2017

Bokrelaterade sommarplaner

Annika undrar i veckans bokbloggsjerka vad vi har planerat för "bokligt" i sommar. Höjdpunkten för mig är nog Crimetime Gotland i början av Augusti. Jag har inte besökt festivalen tidigare och ser främst fram emot att lyssna på Elly Griffiths och Emelie Schepp. Jag måste så småningom börja kolla upp programmet, har endast seminariepasset klart. Skulle vara kul att ha en bloggträff också. Vad säger ni? Vem är på väg dit? Ska vi organisera något?

Annars har jag inte planerat min läsning, jag är ju inte den mest organiserade typen. Jag läser det som jag känner för. Under semestern brukar jag läsa en hel del och jag kan inte precis påstå att jag inte skulle ha olästa böcker i hyllan. Jag har ledigt nästa vecka och sedan jobbar jag 5 veckor innan den egentliga semestern. Ett litet moln på blogghimlen är att jag har ont i min höga armbåge, så jag borde vila den i stället för att sitta vid datorn. I och för sig betyder det ju mera lästid så inget ont som inte för något gott med sig!


13 kommentarer:

 1. Crime Time låter kul. planera kan en ju, sen får en se vad det verkligen blir

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har planerat alla två år, nu bär det av!

   Radera
 2. Så du ska dit i år? Jag älskar Gotland och jag försökte lura med mig svägerskan till Crimetime, men hon ska opereras då :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en dröm som går i uppfyllelse! Gotland är underbart och kombinerat med deckarfestival kan det väl inte bli bättre?

   Radera
 3. Jag hänger inte med till Gotland, men visst låter det kul!

  SvaraRadera
 4. Elly Griffiths, eller Domenica DeRosa som hon egentligen heter, träffade jag i Sundsvall för några år sen. Både hon och hennes man var mycket trevliga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Ser verkligen fram emot att träffa henne! Köpte igår biljett till Afternoon Tea med henne!

   Radera
 5. Crimetime låter kul. Egentligen borde jag ju ha tänkt på att åka till Gotland och kombinera det med besök hos kompisen som öppnat en liten djurpark, men jag lär stanna hemma i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Planerar heller inte läsningen värst duktigt, tar det lite som det kommer. :)

  SvaraRadera
 7. Crimetime Gotland låter trevligt.

  SvaraRadera
 8. Crimetime verkar kul! Hoppas du får en härlig gotlandsupplevelse och en fin lässommar.

  SvaraRadera
 9. Gotland och Crimetime låter som något att se fram mot.

  SvaraRadera