söndag 20 mars 2016

Book hangover

Det verkar som om jag allt mer sällan tittar in här på bloggen nuförtiden. Jag är jättetacksam för er som troget läser det jag skriver. Jag brukar försöka skriva om alla recensionsexemplar jag läser, men nu har jag inte läst så många dylika på senaste tiden. Jag måste nog skärpa mig och uppta skrivandet om hyllvärmare också. Så det har blivit lite jerka i stället. Så också denna vecka.

"Har du någonsin haft en ”book hangover”, det vill säga en bok som tar slut på tok för tidigt och lämnar ett sådant avtryck/tomrum att du inte riktigt förmår dig plocka upp en ny bok för att aktivt försöka komma över den?  Vilken i så fall?"

Så lyder veckans fråga. Ja, precis för en timme sedan läste jag klart Samuel Björks Det hänger en ängel ensam i skogen. Vilken bladvändare! Den blev bättre och bättre ju längre jag läste och idag kunde jag inte släppa den ur händerna innan den var slut. Så just nu känner jag lite av en book hangover.

Annars brukar man få en rejäl "boksmälla" efter bokmässan i Göteborg. En rejäl sådan upplevde jag både 2013 och inte minst 2014 då jag var en av bloggambassadörerna på mässan. En härlig känsla då man fått leva böcker i flera dagar och är helt utmattad av alla intryck man samlat på sig. För att inte tala om bokhögarna ...


2 kommentarer:

  1. Det hänger en ängel i skogen var en riktigt bra bok! Förstår att man kan få bokbaksmälla efter bokmässan, det blir så mycket böcker då! :)

    SvaraRadera
  2. Hmmm, jag har ju Det hänger en ängel ensam i skogen oläst i hyllan :D

    SvaraRadera