torsdag 7 maj 2015

En shopaholic i Hollywood av Spohie Kinsella

I En shopaholic i Hollywood har Becky Brandon, dottern Minnie och maken Luke har flyttat till Los Angeles pga Lukes jobb. Luke jobbar med den världsberömda skådespelaren Sage Seymore och Becky drömmer om att få bli hennes personliga stylist. Och som vanligt då Becky går in för att uppnå något blir det alltid lite kaos. Här lyckas Becky på något konstigt sätt bli anställd av Sages ärkerival. Hur påverkar det Lukes jobb med Sage?

Det är en trygghet i att veta att man kan lita på Sophie Kinsella och shopaholic-serien, man vet vad man får och man blir inte besviken. Becky lyckas snurra in sig i svårigheter och kaos utan like uppstår men i den här boken finns det ett lite större djup och allvar, åtminstone mot slutet av boken. Känner mig lite gammal när jag läser boken, som om jag växt ur den här serien. Ändå blir det bättre mot slutet och jag känner mig avslappnad då jag läst klart. En bra "palate cleanser" mellan allvarligare och tyngre böcker.

Tack till Massolit förlag för recensionsexemplaret!

2 kommentarer:

 1. Hej Marika! Jag har taggat dig i The Disney Book tag. Det är extremt frivilligt att vara med men jag tyckte själv att den var rolig :)
  Kram
  Cecilia

  SvaraRadera
 2. Glömde bort att skriva länken!
  http://varbokvarld.blogspot.se/2015/05/the-disney-book-tag.html
  Kram igen!

  SvaraRadera