lördag 28 december 2013

Bokiga klappar

Så småningom börjar även jag komma ur jul-koman som varit fylld av slappa dagar, god mat, lästid ( i alla fall lite) och slötittande på tv. Tomten var givmild också det här året och en del bokiga klappar hade smugit sig in bland klapparna. En bok fick jag. Jag hade önskat mig boken Jag är Malala. Jag brukar inte läsa biografier eller faktaböcker, men den här flickan är värd att ta en närmare titt på.

Den julklapp jag använt mest är nog Bookseaten jag fick. En synnerligen bra uppfinning. Nu har jag bara testat den med Kindlen och paddan ännu, och kan intyga att den fungerar utmärkt. Färgen var också mitt i prick, tänk att tomten visste!

Två presentkort fick jag också, ett till Adlibris och ett till E2go. Så också ur boklig synvinkel kan jag vara ytterst nöjd med den här julen.

Hur är det med er, vad hämtade tomten åt er?

2 kommentarer:

  1. Den där boken såg jag just att finns ledig på bibban så den ska jag hämta så fort jag hinner. Jag fick tyvärr inte en endaste en bok... men har bibban ett stenkast från huset så jag misströstar icke. Jag fick ett armband/halsband som jag önskat mig - som man kan "bygga på" med berlocker, så det är lika mycket en present till T som nu slipper bekymra sig några år framöver eftersom han alltid vet vad jag vill ha. Fick också ett presentkort till klädaffär och choklad. Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. Jag såg Malala på tv i Skavlan och imponerades stort. Vilken klok och modig flicka. Borde läsa boken. Tomten tycker jag ska stå vid spisen för han hämtade bl.a. en tryckkokare, en kastrull och en stekpanna! :D

    SvaraRadera