söndag 13 oktober 2013

Bokiga kakor


Början av oktober har varit en händelserik tid i mitt liv. Jag fyllde runda år och samma dag bytte jag jobb. Jag ville naturligtvis bjuda mina arbetskamrater på något fint och gott, så jag beställde en kaka av en vän. Hon slog huvudet på spiken precis. Här ser ni resultatet.

Igår hade jag sedan fest för släkt och vänner. Samma kak-bagare överträffade igen alla förväntningar med den uppslagna boken dekorerad med kören.

Jag är alldeles överväldigad och varm i hjärtat av alla underbara som kom och förgyllde min dag. Mina tankar går ändå till svärfar som somande in 1.10 och som nu sluppit ifrån sina plågor. Glädje och sorg, det är livet i ett nötskal.

4 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska tårtor! Tänk att ha en sån talang!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tur att det finns de som kan, så att man kan beställa. Tilläggas kan att jag inte hade gett direktiv för hur kakorna ska se ut :)

   Radera
 2. Grattis i efterskott! Men vilka fina tårtor. Det är synd jag inte bor närmre, då hade jag kunnat beställa så fina också :)

  SvaraRadera
 3. Snygga tårtor:D

  Var gärna med och delta i min tävling som du hittar till här: http://www.lexielaser.org/2013/10/tavla-och-vinn-fint-pris-hos-bokii.html

  SvaraRadera