onsdag 11 juni 2014

Bästa postdagen ever!

En postdag som denna har jag inte kunnat drömma om. I postlådan väntade nämligen ett brunt kuvert från bokmässan. Det var äntligen seminarieprogrammet som hittade hem till mig. Och inte nog med det var där bifogat ett 4 dagars seminariekort! Mitt första någonsin! Nu börjar peppen inför bokmässan! Seminarieprogrammet ska lusläsas och dagarna planeras. Det kommer att bli så kul!

Jag hittade också en bok i postlådan, nämligen Peppe Öhmans nya bok, Vackra människor. Peppe är finlandssvensk, bosatt i Los Angeles där hon studerar. Vackra människor är hennes andra bok. Tack till Schildts & Söderströms för den överraskningen!

Den tredje godsaken i posten var Adlibrispaketet jag igår glömde att hämta ut. Paketet innehöll tre pocketar med sjukdom som gemensam nämnare. För en tid sedan blev jag ombedd att medverka i radioprogrammet "Böcker i bersån" tillsammans med Bokbabbel. Temat för programmet är sjukdomar och jag har (kanske pga mitt yrke) unvikit det temat i böcker som jag läst. Så jag ropade till på facebook och fick en hel massa fina förslag till böcker som handlar om olika sjukdomar. Det blev de här tre:

Dessutom klickade jag hem So much for that av Lionel Shriver. Ska se om jag hinner läsa den också. Men fatta att lilla jag ska vara med i radio! Jag har inte hittills vågat viska om det ens här på bloggen, men nu tar jag mod till mig och säger det högt. Jag ska vara med på radio! Inspelningen är om några veckor och programmet kommer ut i början av augusti. Helt sjukt (!) roligt! Så om jag inte syns till här på bloggen, så läser jag om sjukdomar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar