torsdag 14 mars 2013

Read an E-Book Week

Den 3-9.3 var det Read an E-Book Week. På hemsidan står det att mars är Read an E-Book Month. Tydligen har e-boksveckan firats sedan 2004. Syftet är att informera allmänheten om fördelarna och nöjet med att läsa böcker elektroniskt. Riktigt kul initiativ tycker jag. Jag firar nog Read an E-Book Week alla veckor, alla månader.

Jag hittade evenemanget på facebook. De hade en tävling där den som först svarade rätt på en fråga vann en Kindlebok. Jag lyckades svara rätt först och fick snart ett mejl med länk till Amazon. Då jag öppnade länken upptäckte jag att boken inte var tillgänglig i Finland, men att jag kunde få byta ut den mot ett presentkort i stället. Utmärkt! Så jag fick ett presentkort värt ca 16 dollar. För att presentkortet inte skulle försvinna ut i cyberrymden någonstans klickade jag fort som attan hem Veronica Roths Insurgent, andra delen av Divergent-trilogin

 Nu gäller det bara att komma igenom The Twelve som jag håller på med innan jag får börja på Insurgent. Nu känner jag att lite av den pirrighet och förväntan som infinner sig inom en när man har en bra bok som ligger och väntar på en börjar återvända. Den har varit borta hela februari, men tydligen återvänder den med vårsolen. Bra så. Visst är det något speciellt med känslan då man läser slut en bok (som man också gillar skarpt) så att man ska få börja läsa följande bok som väntar på en. Insurgent. Snart är det din tur.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar